Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε και το δεύτερο παιχνίδι PS Plus του Ιουνίου 2020 (video)

Το Call of Duty: WWII είναι το πρώτο δωρεάν παιχνίδι του PS Plus Ιουνίου 2020 και ήρθε η ώρα να μάθουμε πριν την ώρα της ανακοίνωσης ποιο είναι και το δεύτερο. Όπως μαρτυρούν εικαστικά και videos που είδαν το φως της δημοσιότητας λοιπόν, το δεύτερο δωρεάν game για τους κατόχους PS4 και συνδρομής PS Plus θα είναι το Star Wars: Battlefront II. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο παρακάτω διαφημιστικό που έκανε πρόωρα την εμφάνισή του, ενώ αναμένουμε τις επόμενες ώρες και τις επίσημες ανακοινώσεις. Όπως φαίνεται πάντως, ο Ιούνιος θα είναι αρκετά «δυνατός» για το PS Plus και με την μειωμένη τιμή που «τρέχει» για την 12μηνη συνδρομή στο πλαίσιο του Days of Play, ο αριθμός των συνδρομητών αναμένεται να ανέβει αρκετά!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*