Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υλικό από Rabbids, Assassin's Creed και άλλα ίσως προστεθεί στο XDefiant

*
To free to play shooter της Ubisoft, XDefiant φαίνεται πως θα λάβει περιεχόμενο από το Assassin's Creed, το The Crew, τα Rabbids και άλλα σύμφωνα με datamines από τον χρήστη του X, Rogue TX.

Σύμφωνα με το παραπάνω χρήστη, τέσσερις factions φαίνεται πως έρχονται στο shooter και περιλαμβάνουν τους Assassins από το Assassin's Creed, Operators από το Ghost Recon Breakpoint, μέλη της GSC9 από το Rainbow Six Siege και τους The Highwaymen από το Far Cry: New Dawn. Επιπλέον φαίνεται πως θα υπάρχουν και factions βασισμένα στο The Crew και Rabbids.


Τέλος, ο dataminer αναφέρει πως βρήκε τα επόμενα game modes για το XDefiant: team deathmatch, capture the flag και infection, ενώ βρήκε και όπλα όπως το Tommy Gun, FAMAS, FAL και G36 Rifle.
Θυμίζουμε πως το XDefiant είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X και PC 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*