Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

XDefiant: Σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα της Ubisoft ξεπέρασε τους 1 εκ. παίκτες

*
Φαίνεται ότο το free-to-play first-person shooter game XDefiant έχει κατορθώσει να προσελκύσει έναν "σεβαστό" αριθμό παικτών. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Tom Henderson, έχει το ρεκόρ για παιχνίδι της Ubisoft όσον αφορά το πόσο γρήγορα έφτασε το 1 εκατομμύριο παίκτες. Μάλιστα δεν παρέμεινε εκέι και ξεπέρασε ακόμα και το φράγμα των 3 εκ. παικτών. Προφανώς, το XDefiant ξεπερνάει αυτή ακόμα και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις των δημιουργών του.

Ήδη, η Ubisoft ανακοίνωσε το roadmap για το πρώτο έτος περιεχομένου του τίτλου. Θα πρέπει να περιμένετε την προσθήκη του ranked mode και private matches, νέα arena και progression modes, μια λίστα που θα καλωσορίζει τους νέους παίκτες, practice zones και συνεχή μέτρα εναντίον των cheaters.


Θα υπάρξουν τέσσερις σεζόν, η κάθε μία με τρία νέα όπλα, τρεις νέους χάρτες, 90 tiers για το Battle Pass και μια νέα παράταξη. Οι τέσσερις παρατάξεις που περιλαμβάνει το πρώτο έτος έχουν τις κωδικές ονομασίες Ruby, Buzz, Orchard και Horde.

To XDefiant κυκλοφορεί για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*