Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

XDefiant: Προβλήματα με το matchmaking κατά το λανσάρισμα του τίτλου της Ubisoft

*
Με προβλήματα συνοδεύτηκε το λανσάρισμα του arena shooter XDefiant της Ubisoft. Πολλοί παίκτες ανάφεραν ότι ήρθαν αντιμέτωποι με το μήνυμα "Unable to Find Match", με τη Ubisoft να αναγνωρίζει πως υπάρχει θέμα και να δηλώνει: "Παρακαλούμε να μας υποστείτε καθώς ελέγχουμε τους servers για το matchmaking!".

Η κατάσταση ήταν τόσο δύσκολη, που ο Mark Rubin- με προϋπηρεσία στη σειρά Call of Duty πριν αναλάβει εκτελεστικός παραγωγός του XDefiant- έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ημέρα που κυκλοφόρησε το παιχνίδι, παρουσιάζοντας ένα χάμστερ που προσπαθεί απεγνωσμένα να βγει από έναν περιστρεφόμενο τροχό και τη λεζάντα, "Matchmaking servers go boom!".


O Rubin διαβεβαίωσε τους παίκτες ότι η Ubisoft συνεχίζει να εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος και υποσχέθηκε νέα ενημέρωση όταν υπάρξει πρόοδος.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*