Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UFL: Αναβολή πήρε η σέντρα, δεν θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου

*
Αν ετοιμαζόσασταν να βγείτε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα του free-to-play UFL στις 12 Σεπτεμβρίου, τότε δυστυχώς θα πρέπει να αλλάξετε σχέδια. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης της Strikerz, το λανσάρισμα του παιχνιδιού μεταφέρεται για τις 5 Δεκεμβρίου 2024, ενώ όσοι έχουν πληρώσει για το pre-order bundle θα αποκτήσουν πρόσβαση από τις 28 Νοεμβρίου.

Η developer λέει ότι περισσότεροι από 2 εκατομμύρια παίκτες συμμετείχαν στην open beta του παιχνιδιού και ότι τα σχόλιά τους οδήγησαν στην καθυστέρηση.


«Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά έχοντας αναλύσει τα σχόλιά σας και πολλά δεδομένα του παιχνιδιού, αποφασίσαμε να προγραμματίσουμε εκ νέου την κυκλοφορία του UFL», αναφέρει η δήλωση.

«Θα θέλαμε να εξηγήσουμε γιατί λάβαμε αυτή την απόφαση και τι σημαίνει για εσάς. Παρόλο που θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι όπως είχε προγραμματιστεί, πιστεύουμε ότι αφιερώνοντας λίγο περισσότερο χρόνο θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

«Η πλειονότητα των ζητημάτων σχετίζονται με τη βελτιστοποίηση και τη λεπτομέρεια των χαρακτηριστικών που συμβάλλουν στη συνολική αίσθηση του παιχνιδιού. Καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει συνταγή για έναν τέλειο ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά είναι σημαντικό για εμάς να διασφαλίσουμε ότι το παιχνίδι πληροί τα υψηλά μας πρότυπα - και τις προσδοκίες σας».

Το UFL αναμένεται για PS5, Xbox Series X και Xbox Series S.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*