Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team έρχεται στο Nintendo Switch Online

*
Το πρώτο Pokémon Mystery Dungeon game έρχεται στον κατάλογο του Nintendo Switch. Πρόκειται για το Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team που θα προστεθεί στον κατάλογο των τίτλων του Game Boy Advance, αποκλειστικά για όσους έχουν επιλέξει το Expansion Pack, στις 9 Αυγούστου 2024. Το εν λόγω παιχνίδι που κυκλοφόρησε μαζί με το Blue Rescue Team στο DS και ήταν η τελευταία επίσημη κυκλοφορία του GBA είναι το πρώτο της σειράς Pokémon Mystery Dungeon roguelike games.

Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από έναν άνθρωπο που μετατρέπεται σε Pokémon και έχει αμνησία. Ο παίκτης πρέπει να συνεργαστεί με μια ομάδα διάσωσης Pokémon, αναλαμβάνοντας αποστολές για να βοηθήσουν άλλα, στην προσπάθειά τους να κατανοήσουν ποια είναι η μοίρα τους.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*