Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 16 Νοεμβρίου αρχίζει η πρώτη σεζόν των Call of Duty: Modern Warfare 2 και Warzone 2.0

*
Η πρώτη σεζόν των Call of Duty: Modern Warfare 2 και Warzone 2.0 ξεκινάει στις 16 Νοεμβρίου 2022. Με την ευκαιρία, η Activision μοιράστηκε πληροφορίες για το περιεχόμενο του battle pass. Πλέον, η πρόοδος των παικτών δεν θα είναι γραμμική, αλλά θα έχουν την ελευθερία όσον αφορά ποια αντικείμενα του battle pass να ξεκλειδώσουν και πότε. Οι αλλαγές που έχει κάνει η ομάδα ανάπτυξης στο battle pass το παρουσιάζουν σαν ένα χάρτη με 20 τομείς, με τους παίκτες να μπορούν να ξεκλειδώσουν πέντε αντικείμενα στον καθένα, χρησιμοποιώντας τα κερδισμένα τους Battle Token Tier skips. Αυτά τα tokens θα μπορούν είτε να ξεκλειδώσουν επιπλέον αντικείμενα σε έναν τομέα, είτε έναν γειτονικό. Την πρώτη σεζόν θα υπάρξουν δύο όπλα, το Victus XMR Sniper Rifle και το BAS-P SMG, που θα γίνουν διαθέσιμα μέσω του battle pass,ενώ ακόμα δύο, τα Chimera Assault Rifle και M13B Assault Rifle θα μπορέσετε να τα αποκτήσετε είτε μέσω των mid-season store bundles, είτε μέσω Weapon Unlock Challenges. Ακόμα, προστίθενται έξι νέοι Operators: Zeus, Klaus, Gaz, Neymar Jr., Paul Pogba και Leo Messi.



Ακόμα η Infinity Ward έδωσε πληροφορίες για ένα νέο Prestige Rank, που θα το κερδίζετε μετά το Rank 55 και θα διατηρείται σε όλες τις σεζόν. Το Prestige Rank 1 ξεκλειδώνει στο Rank 56, ενώ τα υπόλοιπα επίπεδα στα Rank 100, 150, 200 και 250.

Από την άλλη στο Warzone 2.0, θα υπάρχει ένα νέο DMZ mode, που χαρακτηρίζεται ως ένα "open-world, narrative-focused extraction mode", όπου οι παίκτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν αποστολές και στόχους, μαχόμενοι εναντίον αντίπαλων Operators και AI bots, στο δρόμο για την επικράτηση. Αλλαγές θα δείτε και στα custom Loadouts, μιας και στο εξής θα μπορείτε να αγοράζετε κύρια όπλα από τα καταστήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ τα Loadouts θα τα κερδίζετε απελευθερώνοντας Strongholds και Black Sites που ελέγχονται από το AI ή αποκτώντας Loadout Drops.



Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό blog post.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Infinity Ward

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*