Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη σέντρα η open beta του UFL (trailer)

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου να προετοιμάζονται για την πρώτη open beta του UFL. Η δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμη από τις 7 έως και τις 9 Ιουνίου σε κονσόλες PS5, Xbox Series Χ και Xbox Series S. Προκειμένου να είστε απόλυτα έτοιμοι, μπορείτε να ξεκινήσετε να κατεβάζετε το παιχνίδι.

Το παιχνίδια ανακοινώθηκε στη 2021 και αναπτύσσεται από τη Strikerz Inc που έχει την έδρα της στην Κύπρο και πέντε τοπικά γραφεία σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η ανάπτυξη του UFL ξεκίνησε το 2016 και η τελική του έκδοση θα είναι βασισμένη στην Unreal Engine 5. Πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι ο Cristiano Ronaldo έχει επενδύσει $40 εκατομμύρια στην ανάπτυξη του τίτλου. Το UFL θα είναι free to play και σύμφωνα με τον Eugene Nashilov, CEO της Strikerz Inc η ιδεολογία του είναι βασισμένη στο “fair play”, οπότε οι παίκτες θα αγωνίζονται με αντιπάλους του ίδιου επιπέδου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*