Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Star Citizen: Free to play το επόμενο δεκαήμερο (video)

Το Star Citizen είναι free to play μέχρι και την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024. Η συγκεκριμένη περίοδος συμπέφτει με το Invictus Launch Week 2954, επιτρέπει σε όλους τους ενδιαφερόμενους να δοκιμάσουν τον τίτλο δίχως την οποιαδήποτε υποχρέωση και να πιλοτάρουν τα 87 στρατιωτικά οχήματα για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Στο πλαίσιο αυτό, θα υπάρξουν και ορισμένες αποκαλύψεις - έκπληξη.

"Σχεδιάζονται μια σειρά από collaborative events εντός του παιχνιδιού, στο πνεύμα του "One Empire" και στον τρόπο με τον οποίο η συνεισφορά κάθε citizen συμβάλει στη δημιουργία της ασυναγώνιστης δύναμης της ενότητας της ανθρωπότητας που την έχει οδηγήσει πέρα από τα αστέρια, επιδεικνύουν τη δύναμη του UEE Navy και προσκαλούν τους παίκτες να πιλοτάρουν τα πλοία που διατηρούν τον κόσμο ασφαλή", αναφέρει η Cloud Imperium Games.


"Η βελτιωμένη New Player Experience, που αρχικά κυκλοφόρησε για το Area18 στο Alpha 3.19, έχει επεκταθεί και υποστηρίζεται πλέον σε όλες τις τοποθεσίες εκκίνησης. Ενώ οι ίδιες βασικές δεξιότητες διδάσκονται σε κάθε τοποθεσία, οι νέοι παίκτες μπορούν τώρα να επιλέξουν να ξεκινήσουν ψηλά στην πόλη του Orison, στην πόλη ορυχείων Lorville που ανήκει και λειτουργεί από τη Hurston Dynamics, στο New Babbage, που είναι ταυτόχρονα ένας πολυσύχναστος εμπορικός κόμβος και έδρα ηλεκτρονικών εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, ή πίσω στο αστικό κέντρο της Area18, όπου τα έντονα φώτα προσελκύουν το εμπόριο και την ψυχαγωγία ".

Οι υπάρχοντες παίκτες που πείθουν έναν φίλο να ασχοληθεί με το παιχνίδι, μπορούν επίσης να εξασφαλίσουν ένα bonus 5000 aUEC εάν ο φίλος τους χρησιμοποιήσει το referral code τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*