Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλατόρμα για free to play mobile games φαινεται να ετοιμάζει το PlayStation

*
Φαίνεται ότι η η Sony ετοιμάζει μια νέα πλατφόρμα για free-to-play mobile games. Όπως εντόπισε το TweakTown, η εταιρεία ανάρτησε μια αγγελία εργασίας μέσω της οποίας αναζητά "Mobile Platform Architect".

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα τοποθετηθεί στο τμήμα PlayStation Studios Mobile και θα πρέπει να είναι ένας έμπειρος software engineer, που θα σχεδιάσει την πλατφόρμα του PlayStation για την ανάπτυξη, κυκλοφορία και λειτουργία free-to-play mobile games.


Προσθέτει: "Ένα άτομο σε αυτόν τον ρόλο θα ηγηθεί του σχεδιασμού και της υλοποίησης αυτής της πλατφόρμας, θα δουλέψει σε συνεργασία με εσωτερικές ομάδες για τη σύνδεση των παιχνιδιών για κινητά με τις υπηρεσίες του PlayStation και θα διασφαλίσει ότι όλα τα παιχνίδια για φορητές συσκευές πληρούν τα πρότυπα ποιότητας του PlayStation.

Ο υποψήφιος, ο οποίος θα επιλεγεί θα πρέπει να έχει περισσότερα από οκτώ χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στη βιομηχανία παιχνιδιών για φορητές συσκευές, θα "σχεδιάσει την αρχιτεκτονική του συστήματος και τις υπηρεσίες υποστήριξης για την πλατφόρμα παιχνιδιών για φορητές συσκευές" και "θα δημιουργήσει συνδέσεις και διαδικασίες για να διευκολύνει την κυκλοφορία λογισμικού υψηλής ποιότητας". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*