Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανό σύντομα η ανακοίνωση για την προσθήκη των παιχνιδιών της Activision στο Game Pass

*
Νωρίτερα, το Xbox αποκάλυψε τρία νέα παιχνίδια που προστίθενται σύντομα στο Xbox Game Pass και στο PC Game Pass, όμως όπως φαίνεται σύντομα θα προβεί σε νέα ανακοίνωση σχετικά με τις συνδρομητικές του υπηρεσίες. Από τη μία, ο αριθμός των νέων παιχνιδιών είναι μικρότερος από ποτέ, από την άλλη, η τελευταία προσθήκη αναμένεται στις 19 Ιουλίου, ενώ κανείς θα περίμενε ότι θα υπήρχαν παιχνίδια τουλάχιστον ως το τέλος του μήνα. Επιπλέον, η σχετική δημοσίευση στο Xbox Wire κάνει λόγο ξεκάθαρα για ένα ακόμα update πολύ σύντομα. Μήπως πρόκειται για τα παιχνίδια της Activision; Πολύ πιθανό. Μάλιστα πριν λίγες μέρες υπήρχαν «πληροφορίες» πως επίκειται η προσθήκη του Call of Duty: Modern Warfare 3. Αναμένουμε λοιπόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*