Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι παίκτες του Call of Duty Warzone θα επισκεφτούν ξανά το Verdansk (video)

Ο χάρτης Verdansk επιστρέφει στο Call of Duty Warzone. Ο πρώτος χάρτης του παιχνιδιού που πλέον δεν είναι προσβάσιμος θα προστεθεί εκ νέου την Άνοιξη του 2025. Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Call of Duty Next, ο Verdansk θα συνυπάρχει με τον Area 99, έναν χάρτη μικρότερου μεγέθους. Το Warzone λανσαρίστηκε στις 10 Μαρτίου 2020, οπότε η επιστροφή του Verdansk δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη επέτειο από την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Θα προηγηθεί το Call of Duty: Black Ops 6, που αναμένεται στις 25 Οκτωβρίου 2024, για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS5, PS4 και PC. Ως first-party game της Microsoft θα προστεθεί στον κατάλογο επιλεγμένων πακέτων του Game Pass από την πρώτη ημέρα κυκλοφορία του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*