Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια πρώτη ματιά στον καινούργιο χάρτη του Call of Duty: Warzone 2.0, Ashika Island

*
Η Activision αποκάλυψε τον νέο χάρτη Ashika Island για το Call of Duty: Warzone 2.0, που θα κυκλοφορήσει μαζί με τη δεύτερη σεζόν του τίτλου, στα μέσα Φεβρουαρίου 2023.



Οι πρώτες εικόνες του καινούργιου χάρτη εμφανίστηκαν στο Twitter του Call of Duty, προσφέροντάς μας διαφορετικές οπτικές γωνίες του Ashika Island. Στο νησί συμπεριλαμβάνονται οι περιοχές Town Centre, Tsuki Castle, Beach Club και Underground Waterway, οι οποίες εμφανίζονται στις εικόνες που κυκλοφόρησε η Activision.



Το Call of Duty: Modern Warfare 2 Season 2 θα κάνει ντεμπούτο στις 15 Φεβρουαρίου 2023, σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. Η νέα σεζόν θα εισάγει επίσης νέους χάρτες στα multiplayer modes (μαζί με καινούργια modes γενικότερα), περισσότερα όπλα και το Ranked Play.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*