Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ίντερ και η Μίλαν αποκλειστικά στο eFootball τη σεζόν 2024- 25

*
Η Konami επιβεβαίωσε ότι η Inter και η AC Milan θα βρίσκονται αποκλειστικά στο eFootball αυτή τη σεζόν, οπότε μην περιμένετε να τις δείτε στο EA Sports FC 25. Τόσο η AC Milan, όσο και η FC Internazionale Milano (Inter) υπόγραψαν συμφωνίες πλήρους αποκλειστικότητας για την περίοδο 2024- 25, κάτι που σημαίνει πως εκτός του eFootball, δεν είναι δυνατό να περιληφθούν σε οποιοδήποτε επίσημο video game.

Όσοι έχουν ήδη πρόσβαση στο EA Sports FC 25 έχουν εντοπίσει τη μερονομασία της Inter σε Lombardia FC και της AC Milan σε Milano FC. Σημειώνεται πως όταν η EA “χάνει” τις άδειες για μια ομάδα, αυτό δεν επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές. Η άδεια του FIFPro βασίζεται σε ξεχωριστή συμφωνία οπότε ναι μεν θα αλλάξουν τα ονόματα, οι εμφανίσεις και τα εμβλήματα αυτών των ομάδων, όμως τα ονόματα των παικτών και το παρουσιαστικό τους μένουν όπως και στην πραγματικότητα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*