Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η EA επιβεβαίωσε πως το The Sims 5 θα είναι δωρεάν

*
Η EA επιβεβαίωσε πως θα προσφέρει δωρεάν για κατέβασμα το The Sims 5. Η νέα εποχή του γνωστού τίτλου εξομοίωσης (που ξεκίνησε με την κωδική ονομασία Project Rene τον περασμένο Οκτώβριο) θα προσφέρει solo και multiplayer gameplay και θα υποστηρίζεται σε πολλές κονσόλες και φορητές συσκευές. Η Lyndsay Pearson, αντιπρόεδρος του τμήματος franchise creative στην Maxis Studios, επιβεβαίωσε πως θα έρχεται περιεχόμενο σε τακτά χρονικά διαστήματα και πως θα λειτουργήσει όλο αυτό όπως τα seasons του The Sims 4. Και τα δύο games θα υπάρχουν παράλληλα και η ΕΑ σχεδιάζει να τα υποστηρίζει ταυτόχρονα με περιεχόμενο. Περισσότερα για το multiplayer κομμάτι του The Sims 5 θα μάθουμε το επόμενο χρονικό διάστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*