Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για έναν μήνα με 16 δωρεάν AAA games φαίνεται πως ετοιμάζεται το Epic Games Store

*
Κατά πάσα πιθανότητα, το Epic Games Store θα προσφέρει στους χρήστες του 16 AAA games μέσα στον επόμενο μήνα. Προς το παρόν δεν έχει αποκαλυφθεί το επόμενο δώρο του ηλεκτρονικού καταστήματος της Epic Games, κάτι που συμβαίνει συνήθως όταν η εταιρεία ξεκινάει μια παρατεταμένη περίοδο τέτοιων προσφορών. Σύμφωνα με τον πάντοτε αξιόπιστο dataminer billbil-kun, το σημερινικό δωρεάν παιχνίδι θα ανακοινωθεί ταυτόχρονα με το Epic Games Store Mega Sale.

Υποστηρίζεται πως την περίοδο 16 Μαΐου έως 13 Ιουνίου 2024, το Epic Games Store θα προσφέρει τέσσερα AAA games κάθε εβδομάδα. Σύμφωνα με τον billbil-kun, η αρχή θα γίνει σε λίγες ώρες με το Dragon Age Inquisition - Game of the Year Edition, που θα αντικαταστήσει το Circus Electrique. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*