Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Game Pass: Διέρρευσε ένα μέρος από τις προσθήκες του Αυγούστου

*
Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε επίσημα η προσθήκη του Mafia: Definitive Edition στο Game Pass στις 13 Αυγούστου 2024 και τώρα διέρρευσαν ορισμένα ακόμα από τα παιχνίδια που θα προστεθούν στη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft το επόμενο διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον γνωστό leaker extas1s, το action RPG Atlas Fallen της Deck13 αναμένεται στις 13 Αυγούστου, μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του Reign of Sand update, που «υπόσχεται» να βελτιώσει το παιχνίδι σε διάφορους τομείς, με νέο voice acting, νέες περιοχές, νέους εχθρούς, νέα Essence Stones, το New Game Plus mode και βελτιώσεις που θα διευκολύνουν τους χρήστες. Επίσης, το Crash N.Sane Trilogy λέγεται πως θα προστεθεί στις 8 Αυγούστου.

Πάντως, οι προσεχείς προσθήκες αναμένεται να ξεκινήσουν στις 6 Αυγούστου με το SOPA - Tale of the Stolen Potato, ένα indie adventure game που διαδραματίζεται στην Νότια Αμερική. Την επόμενη μέρα θα ακολουθήσει το Creatures of Ava.


Στις 15 Αυγούστου αναμένεται το Wargroove 2 και τέλος στις 27 του μήνα έρχεται με βάση τις διαρροές το Core Keeper. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*