Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Free-to-play θα είναι το Project L της Riot Games (video)

Η Riot Games ανακοίνωσε πως το επερχόμενο 2D fighter Project L, το οποίο είναι βασισμένο στο κόσμο της Runeterra (League of Legends), θα είναι free-to-play. O developer Tom Cannon αναφέρει σε video που μπορείτε να δείτε στην συνέχεια του άρθρου: "Ένας από τους στόχους μας είναι να αφαιρέσουμε όσα περισσότερα εμπόδια γίνεται για να απολάυσετε το Project L. Θέλουμε να μπορείτε να παίξετε ανεξάρτητα το που ζείτε, το skill level σας και το πόσα λεφτά θα ξοδέψετε στο παιχνίδι".

Σχετικά με το monetisation του Project L, o Cannon δηλώνει πως η ομάδα ανάπτυξης θα σεβαστεί τον "χρόνο και το πορτοφόλι" των παικτών.


Επιπλέον ο Cannon παρουσίασε τον επόμενο champion του παιχνιδιού - την Illaoi. Την χαρακτήρισε ως "physical powerhouse" που "παίρνει δύναμη από τον θεό της". Έχει αναρτηθεί ήδη σχετικό blog post στην σελίδα του παιχνιδιού.

Δείτε παρακάτω το νέο video για το Project L:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*