Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fortnite: Ο Doctor Doom προστίθεται στην επόμενη σεζόν, η συνεργασία με τη Disney μεγαλώνει συνεχώς (trailer)

To Fortnite θα φιλοξενήσει και άλλους χαρακτήρες της Marvel στην επόμενη σεζόν, αυτή τη φορά με την προσθήκη του Doctor Doom.

Η επόμενη σεζόν με τίτλο Fortnite x Marvel: Absolute Doom ανακοινώθηκε στο Disney D23 fan event. Σε αυτό παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Kevin Feige, o David Filoni και ο Pete Doctor της Pixar, ο οποίος είπε πως στη σεζόν θα προστεθεί και ένας χαμένος θησαυρός εμπνευσμένος από το franchise της Disney.


To Fortnite x Marvel: Absolute Doom θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει γνωστούς χαρακτήρες της Marvel, όπως η Gwenpool, ο War Machine, η Emma Frost, ο Mysterio, η Shuri και ο Doctor Doom. Επίσης, θα δείτε χαρακτήρες με νέο look, όπως o Captain Jonesy που φοράει μια εκδοχή της στολής του Cap και χρησιμοποιεί την ασπίδα του καθώς και την Peelverine, τη μπανάνα με στολή Wolverine.

Το πιο αξιοσημείωτο γεγονός είναι η συμφωνία για την ενσωμάτωση της Disney στο metaverse του Fortnite, κόστους 1,5 δις δολαρίων. Σύμφωνα με leakers, στην επόμενη σεζόν θα προστεθεί ξεχωριστό κατάστημα Disney στο Fortnite, που θα διατίθεται παράλληλα με το Item Shop.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*