Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο δωρεάν στο Steam το εμπνευσμένο από το Bloodborne, Nightmare Kart (video)

*
Το εμπνευσμένο από το Bloodborne, arcade racing game Nightmare Kart, το οποίο μετονομάστηκε για να μην υπάρχουν προβλήματα νομικής φύσης με τη Sony, είναι τη στιγμή αυτή δωρεάν στο Steam. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 21 οδηγούς, 13 karts, 15 διαδρομές και split-screen multiplayer. Μέχρι τη στιγμή αυτή μετράει περισσότερα από 130.000 downloads. Μοιάζει με τίτλο από τη εποχή του πρώτου PlayStation και δεν έχει microtransactions ή loot boxes.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του κυνηγού τεράτων και πρέπει να λάβουν μέρος σε ένα ιδιαίτερο αγώνα, όπου οι συμμετέχοντες οδηγούν περίεργα οχήματα φτιαγμένα από χαλκό και ατμό. Στη διάθεσή του θα έχουν πανίσχυρα όπλα για να εξαλείψουν τον ανταγωνισμό, να εξοντώσουν τα τέρατα και να πιάσουν τη μέγιστη τελική ταχύτητα, με drifts που τους δίνουν ακόμα περισσότερη ώθηση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*