Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2024: Διέρρευσαν τα bundles του PS5

*
Φαίνεται ότι διέρρευσαν δύο από τα bundles του PS5 για τη Black Friday 2024 και περιλαμβάνουν τόσο το PS5 Slim Disc όσο και το Digital edition.

Η πληροφορία προέρχεται από τον πάντοτε αξιόπιστο leaker billbil-kun, που αναφέρει ότι και τα δύο bundles θα συνοδεύονται από Fortnite Cobalt Star packs, τα οποία προσφέρουν στους παίκτες αποκλειστικά skins για το Fortnite, με εκτιμώμενη αξία 5,000 V-Bucks. Ακόμα, οι παίκτες θα προσθέσουν στον λογαριασμό τους επιπλέον 1.000 V-Bucks για να τα ξοδέψουν σε ότι επιθυμούν εντός του Fortnite.


Η προωθητική ενέργεια θα ξεκινήσει στις 22 Νοεμβρίου και στο πλαίσιο αυτής, το PS5 Slim με οπτικό δίσκο θα πωλείται έναντι $424,99, ενώ το Digital Edition θα έχει τιμή $374,99. Ο Billbil-kun υποστηρίζει πως αυτή η προωθητική ενέργεια θα τρέξει για δύο εβδομάδες και στη συνέχεια η τιμές των bundles θα ανέβουν στα $499,99 και $449,99, αντίστοιχα.

Λογικά, την ίδια περίοδο θα υπάρξουν εκπτώσεις στο PS Direct αλλά και στο PS Store με τη συμμετοχή χιλιάδων τίτλων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*