Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Back to School Sale με νέο δωρεάν παιχνίδι από το GOG (trailer)

Η προωθητική ενέργεια του GOG, «Back to School Sale» ανανεώθηκε με ένα ακόμα δωρεάν παιχνίδι. Μετά το Tropico 4 που χάρισε στους χρήστες του το ηλεκτρονικό κατάστημα την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήρε η έκδοση του Once Upon a Jester για PC και μπορείτε να το προσθέσετε στη συλλογή σας μέχρι την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 16:00.

Το Once Upon a Jester είναι ένα μουσικό, θεατρικό adventure game που δημιούργησε το indie studio Bonte Avond και κυκλοφόρησε η Crunching Koalas.


Το μόνο που απαιτείται για να κάνετε δικό σας το παιχνίδι είναι να συναινέσετε στη λήψη διαφημιστικού υλικού από το GOG.

Σύμφωνα με το GOG, στο Back to School Sale υπάρχουν πάνω από 5.800 προσφορές, με την έκπτωση να φτάνει ακόμα και στο 95%.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*