Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της δεύτερης open beta του free to play UFL (video)

Η δεύτερη open beta του επερχόμενου, free to play ποδοσφαιρικού τίτλου, UFL θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο. Πιο συγκεκριμένα, η beta θα τρέξει από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου 2024 σε PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν από τώρα το παιχνίδι στην κονσόλα τους. Η πρώτη open beta πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο και έλαβαν μέρος περισσότεροι από 1,3 εκ. παίκτες σύμφωνα με τη developer Strikerz Inc.

Ως απάντηση στο feedback των παικτών από την πρώτη beta, η δεύτερη θα έχει νέα χαρακτηριστικά, όπως νέα meta mechanics, gameplay και animations που θα αναβαθμίζουν την εμπειρία των παικτών, περιλαμβανομένου του τροποποιημένου club reputation system, ενός perk system και ενός card skin system”.


Στη beta θα περιλαμβάνεται και το κυρίως online mode, όπου θα μπορείτε να αγνωνιστείτε εναντίον άλλων, αλλά και offline local match mode. Το επίσης σημαντικό είναι ότι θα μπορέσετε να δοκιμάσετε το cross-play ανάμεσα σε PlayStation και Xbox.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*