Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

“Αν δεν αντέχετε τα bugs του XDefiant, προχωρήστε σε κάτι άλλο”, δηλώνει εκτελεστικός παραγωγός του τίτλου

*
Ένας εκτελεστικός παραγωγός του XDefiant δήλωσε ότι οι παίκτες μπορούν να προχωρήσουν με κάτι άλλο αν δεν μπορούν να ανεχτούν τα συνεχιζόμενα bugs του τίτλου. Μέσω των social media, ο Mark Rubin εξήγησε ότι το Xdefiant είναι δημιουργημένο με μια game engine που προορίζεται για MMO και για τον λόγο αυτό υπάρχουν πολλαπλά προβλήματα από τη στιγμή που λανσαρίστηκε. Απαντώντας σε έναν χρήστη του X, ο οποίος αισθάνεται πως η ομάδα ανάπτυξης βιάστηκε να λανσάρει το παιχνίδι, ο Rubin είπε: “Αυτό που έχουμε είναι μια engine που έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε MMO. Οπότε, όλη η υποδομή για ένα FPS πρέπει να δημιουργηθεί εξ’ αρχής.

“Ακόμα και το CoD ξεκίνησε με την ID tech που είναι μια shooter engine. Το Apex ξεκίνησε με μια shooter engine. Όμως εμείς αναπτύσσουμε σε μια νέα τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για κάτι διαφορετικό”.


“Η engine είναι πραγματικά εξαιρετική, όμως απαιτεί πολλή δουλειά και με αυτή έρχονται τα πολλά bugs τα οποία έχουν διευθετηθεί σε άλλες engines”.

“Δεν έχουμε ένα shooter που κυκλοφόρησε πριν από 20 χρόνια. Αν σας αρέσει αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, μείνετε μαζί μας και θα δείτε ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί και θα προστεθούν νέες λειτουργίες. Αν όμως το παιχνίδι δεν είναι εντάξει για εσάς, μπορείτε να προχωρήσετε σε κάτι διαφορετικό”.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*