Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφαιρείται από το Overwatch 2 το PvE mode

*
H Blizzard αφαιρεί το Hero Mastery Gauntles PvE mode από το Overwatch 2 τρεις μήνες μετά την προσθήκη του, υποστηρίζοντας πως δεν κατόρθωσε να έχει απήχηση στους παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, το mode δεν θα είναι διαθέσιμο από τη Season 11 και μετά, που ξεκινάει στις 18 Ιουνίου. Έτσι λοιπόν, οι παίκτες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν το χρονικό διάστημα που απομένει ως την ολοκλήρωση της Season 10, αν θέλουν να προχωρήσουν με τα Lifetime Challenges του mode και να βρεθούν στο Top 500.

"Καθώς προετοιμαζόμαστε για τη Season 11, αφιερώσαμε χρόνο για να αξιολογήσουμε μια ποικιλία game modes με βάση το πόσο παίζονται", αναφέρει μια ανάρτηση στο φόρουμ του Overwatch.


"Το Hero Mastery Gauntlet προοριζόταν να μεταφέρει τον ενθουσιασμό για το κυνήγι υψηλών σκορ στις αποστολές του Hero Mastery για πολλαπλούς παίκτες. Δυστυχώς, δεν είχε απήχηση στους παίκτες με τον τρόπο που ελπίζαμε".

Τα ανεξάρτητα Hero Mastery Solo Courses θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα και στο μέλλον αναμένεται να προστεθούν στη λίστα περισσότερα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*