Σε αυτό το flyover πάνω από τον Tatooine βλέπουμε ότι τα μακρινά LODs είναι πανομοιότυπα και στις δύο κονσόλες.
Κατά τα τελευταία έξι χρόνια οι εσωτερικές ομάδες παρέμειναν απασχολημένες με δύο νέους τίτλους: το Mirror’s Edge Catalyst και το Star Wars: Battlefront. Είναι η χρονιά του Star Wars οπότε δεν πρέπει να εκπλήσσει το φοβερό hype που συνοδεύει το δεύτερο. Πολλοί reviewers όμως θεωρούν ότι το περιεχόμενο και το βάθος του δεν είναι αρκετό σε σύγκριση με τίτλο Battlefield. Αν και είναι αλήθεια πως το παιχνίδι φαίνεται κάπως λιτό, η εστίαση στο design φέρνει και κάποια οφέλη. Πρωτίστως, ο περιορισμός των φιλοδοξιών, επέτρεψε στην DICE να δημιουργήσει μια πανέμορφη εμπειρία από την κορφή ως τα νύχια. Το Star Wars: Battlefront διατίθεται σε PlayStation 4, Xbox One και PC, και καταφέρνει να σπρώξει κάθε πλατφόρμα, σε διάφορα επίπεδα, σε νέα όρια, με μερικά πραγματικά εκπληκτικά οπτικά αποτελέσματα. Με την τελευταία έκδοση της Frostbite βλέπουμε ιδανικό μείγμα επιδόσεων και ποιότητας εικόνας σε όλο το εύρος της εμπειρίας. Είναι ένα παιχνίδι που έχει προσαρμοστεί ώστε να τρέχει όσο πιο ομαλά γίνεται στις κονσόλες, προσφέροντας παράλληλα όμορφο τελικό αποτέλεσμα.
Βλέπουμε πολύ μικρή διαφορά στην ποιότητα του εδάφους στις δύο εκδόσεις. Μπορεί οι μακρινές λεπτομέρειες να είναι λιγότερες στο Xbox One ως αποτέλεσμα της χαμηλότερης ανάλυσης στην οποία τρέχει το παιχνίδι.
Η πραγματική δύναμη της εικόνας του Battlefront κρύβεται στην εφαρμογή του φωτισμού και στη σχέση του με υλικά του εικονικού κόσμου. Το physically-based rendering είναι σημαντική λειτουργία για την τελευταία έκδοση της Frostbite και το Battlefront το εκμεταλλεύεται με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο φωτισμός είναι φυσικός και ρεαλιστικός με τρόπο που ξεπερνά πολλούς ανταγωνιστικές. Μετά το πρόσφατο Need For Speed και το Battlefront είναι ξεκάθαρο ότι η εφαρμογή του στη Forstbite είναι από τις καλύτερες στην αγορά.
Εις βάθος ανάλυση του Star Wars: Battlefront και στις τρεις πλατφόρμες, βοηθά στην ανάδειξη της εντυπωσιακής δουλειάς που έγινε για τη δημιουργία του.
Βοηθά βέβαια και η χρήση φωτογραμμετρίας, τεχνικής που εφαρμόζεται σε στατικές εικόνες για να αποδώσει υψηλής ανάλυσης 3D mesh. Τα υλικά σκανάρονται από σημαντικές τοποθεσίες που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα της πρώτης τριλογίας ταινιών Star Wars, το ίδιο και τα props που στεγάζονται στο Lucasfilm Cultural Arts Museum. Το αποτέλεσμα είναι κόσμοι και χαρακτήρες που αποπνέουν τον αέρα του Star Wars με τρόπους που δεν έχουμε ξανασυναντήσει. Η πανοπλία των Stormtrooper έχει ακριβώς τη σωστή ανακλαστικότητα, ενώ η έρημος του Tatooine φαίνεται εξαιρετικά ακριβής. Φυσικά τίποτα από αυτά δεν θα είχε σημασία αν το τελικό αποτέλεσμα δεν έτρεχε ή δεν λειτουργούσε όπως θα έπρεπε. Έχουμε δει εξαιρετικά οπτικά αποτελέσματα και από τίτλους όπως το Assassin’s Creed Unity, αλλά στο τέλος η προβληματική του απόδοση το εμπόδισε να αγγίξει τις πραγματικές του δυνατότητες στις κονσόλες. Ευτυχώς η ομάδα ανάπτυξης τα έχει πάει καλά και με το παραπάνω στο Star Wars: Battlefront. Βλέπουμε ίσως το πιο καλοδουλεμένο παιχνίδι της DICE για κονσόλες μέχρι σήμερα.
Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε μια από τις λίγες στιγμές στις οποίες το Xbox One έχει οπτικό πλεονέκτημα σε σχέση με το PS4, με την παρουσία επιπλέον χλωρίδας στο σύστημα της Microsoft.
Η εντύπωση ξεκινά και από το όμορφο μενού του παιχνιδιού, αποτέλεσμα έξυπνης επιλογής γραμματοσειράς, ομαλών μεταβάσεων και λιτού design. Η απλή πλοήγηση του μενού είναι ευχάριστη. Αυτό το σύστημα είναι η κόλλα που κρατά δεμένο το σύνολο και η τόσο ομαλή πλοήγηση θέτει γερά θεμέλια για το παιχνίδι το ίδιο. Οι χρόνοι φόρτωσης είναι λογικοί μεταξύ των αγώνων και αξιοποιούν την κλασική μουσική του Star Wars για να απαλύνουν την αναμονή. Μεταξύ γύρων, η φόρτωση είναι ουσιαστικά κρυφή πίσω από τους πίνακες υπολογισμού του σκορ και μένει έτσι η εντύπωση ότι η μετάβαση από τον ένα γύρο στον επόμενο γίνεται απρόσκοπτα.
Σε μια άλλη περιοχή του Endor, βλέπουμε τις δύο εκδόσεις να είναι πανομοιότυπες, στηρίζοντας την ιδέα ότι η DICE έκανε προσαρμογές σε κάθε χάρτη ξεχωριστά.
Πάντως εντός του παιχνιδιού κάποια πράγματα γίνονται ξεκάθαρα πολύ γρήγορα. Πρωτίστως, η ανάλυση. Το PlayStation 4 τρέχει το παιχνίδι σε 1600 x 900, ενώ το Xbox One σε 1280 x 720. Συνεχίζεται δηλαδή το προηγούμενο που δημιουργήθηκε από πρότερους τίτλους Battlefield, αλλά το αποτέλεσμα είναι μερικώς βελτιωμένο. Το anti-aliasing, και στις δύο κονσόλες, είναι το FXAA High του PC. Στο τελευταίο υπάρχει μια επιλογή ακόμη για temporal AA που δεν βρίσκουμε στις κονσόλες. Ξεκινώντας από 1080p, όσο κατεβαίνει η ανάλυση, τόσο μεγαλύτερος ο αντίκτυπος στην ποιότητα εικόνας, με τρεμόπαιγμα και pixel pop. Σε 900p ο συμβιβασμός είναι αρκετά καλός στο PS4, αλλά η πτώση σε 720p του Xbox One αφήνει την αίσθηση ότι είμαστε πιο κάτω από όσο έπρεπε.
Μια ματιά στον Tatooine αρκεί για τις διαφορές μεταξύ των τεσσάρων presets αλλά και για την απόστασή τους από την έκδοση του PS4. Παρατηρήστε ότι η έκδοση PS4 δεν ταυτίζεται με κάποιο συγκεκριμένο preset.
Μιας και είπαμε για το PC, η DICE φρόντισε να συμπεριλάβει πάρα πολλές επιλογές και έτσι επιτρέπει σημαντικές τροποποιήσεις στην ποιότητα εικόνα. Εκτός από την υποστήριξη περίεργων αναλύσεων, οι χρήστες μπορούν ακόμη και να καθορίσουν χειροκίνητα το scaling. Με αυτόν τον τρόπο παρέχεται ουσιαστικά δυνατότητα για downsampling χωρίς ανάγκη για έξωθεν βοήθεια από άλλα εργαλεία. Και μπορούμε να κινηθούμε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Με αναλογία 83% επί του 1080p, πέφτουμε στα 900p περίπου, κάτι χρήσιμο για συστήματα με λιγότερους πόρους για τα γραφικά. Υπάρχει επιλογή για λειτουργία σε παράθυρο χωρίς περιθώρια, σε πλήρη οθόνη, ή σε κλασικό παράθυρο, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί τόσο το οπτικό πεδίο όσο και η ένταση του motion blur που χρησιμοποιείται. Πέραν της ποιότητας εικόνας, πώς στέκονται τα γραφικά σε κάθε πλατφόρμα; Στην προσπάθειά της να βελτιστοποιήσει την απόδοση στις κονσόλες, η DICE προσέγγισε ξεχωριστά την κάθε περίπτωση. Αντί να επιλεγεί κάποιο preset του PC που να ταιριάζει γενικά σε κάθε κονσόλα, αποδεικνύεται ότι η DICE προσάρμοσε το παιχνίδι, χάρτη-χάρτη, στις κονσόλες. Σε ένα χάρτη λοιπόν μια ρύθμιση μπορεί να αντιστοιχεί σε high setting στο PC, ενώ σε άλλο χάρτη είδαμε ρύθμιση που έφτασε πιο κάτω και από τη ρύθμιση low.
Εδώ βλέπουμε ότι το PS4 τα πηγαίνει καλά απέναντι στο high setting. Η δομή κάτω από τα σκαλιά στα αριστερά, για παράδειγμα, χάνει λεπτομέρεια σε medium και low. Παρατηρήστε επίσης το texture filtering στο PS4 και πώς φαίνεται σε σχέση με τι high preset.
Τα textures παίζουν σημαντικό ρόλο στο Battlefront και, γενικά, οι κονσόλες φαίνεται πως κινούνται σε ανάλογα επίπεδα με εκείνα της ρύθμισης high. Η ρύθμιση Ultra στο PC προσφέρει ακόμη πιο υψηλής ανάλυσης textures σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, αλλά παραμένει παρεμφερές με το high κατά το gameplay. Χωρίς ευθεία σύγκριση είναι δύσκολο να κακολογήσει κανείς τη ρύθμιση που βλέπουμε στις κονσόλες.
Αν όμως έχετε το κατάλληλο hardware, η κατά τόπους επιπλέον καθαρότητα είναι ωραίο bonus. Στο texture filtering είναι ξεκάθαρο πως οι εκδόσεις για κονσόλες στέκονται στο high setting, που αντιστοιχεί σε 8x anisotropic filtering. Ως τίτλος ολκής στα 60fps, μας έκανε εντύπωση που πίεσε μέχρι εκεί η DICE, αλλά όντως κάνει διαφορά. Φυσικά στο PC πάμε μέχρι 16x χωρίς κάποιο πρόβλημα.
Ο παγωμένος αυτός “διάδρομος” στον Hoth δείχνει πόσο σημαντικό είναι το καλό ambient occlusion. Στο low ο χώρος γεμίζει μη ρεαλιστικές “μουτζούρες”.
Η ποιότητα των σκιών είναι πάντα ένα από τα πιο απαιτητικά ζητήματα σε ένα παιχνίδι σαν και αυτό, αλλά οι εκδόσεις για τις κονσόλες καταφέρνουν να τα πάνε αρκετά καλά εδώ. Ωστόσο κανένα σύστημα δεν φαίνεται να ταιριάζει με κάποιο preset στο PC, πράγμα που υποθέτουμε πως σημαίνει ότι βρίσκονται κάπου γύρω από το medium, αν και σε διαφορετικές περιπτώσεις πέφτουν σε low ή ανεβαίνουν σε high.
Ανάλυση απόδοσης της έκδοσης PS4.
Καλής ποιότητας είναι και το shadow filtering, με τις σκιάσεις που προκύπτουν να στερούνται τεχνουργημάτων που βλέπουμε συνήθως σε χαμηλότερης ποιότητας σκιές. Στο PC, τα υψηλότερα settings απλά ανεβάζουν την ανάλυση των shadow maps, άρα οι σκιάσεις είναι πολύ πιο καθαρές. Αναμενόμενα, στη ρύθμιση ultra η επίπτωση στην απόδοση είναι αισθητή, ειδικά όσο ανεβαίνουμε σε ανάλυση. Και φτάνουμε στα εφέ. Η ρύθμιση των εφέ στο PC καθορίζει τόσο τον όγκο όσο και την ποιότητα στοιχείων όπως τα σύννεφα καπνού και οι εκρήξεις, συνεπώς οι υψηλότερες ρυθμίσεις οδηγούν σε πιο πυκνά alpha effects. Στις κονσόλες βλέπουμε πως η ρύθμιση αυτή αλλάζει από επίπεδο σε επίπεδο, οπότε κάποιες φορές βλέπουμε επίπεδα αντίστοιχα του high, κάποιες άλλες το αποτέλεσμα είναι πιο κοντά στο low. Σε όλες τις περιπτώσεις όμως ικανοποιούμαστε από τις σκιάσεις για πολλά particle effects. Ο καπνός από έκρηξη χειροβομβίδας κινείται νωχελικά, μα ομαλά στο χώρο, με τα σχετικά soft shadows να προβάλλονται ρεαλιστικά στο έδαφος. Τα αποτελέσματα προσθέτουν στο ρεαλισμό. Στα post-processing effects βλέπουμε ξανά κυμαινόμενα αποτελέσματα στις κονσόλες. Στη ρύθμιση ultra του PC, ενεργοποιείται εφέ βάθους πεδίου bokeh τόσο σε cut-scenes όσο και στα μενού. Οι κονσόλες μένουν γενικά στο επίπεδο high, με απαλό Gaussian blur, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που φτάνουν και σε επίπεδο ultra. Το γεγονός αυτό υποστηρίζει τη θεωρία ότι οι ρυθμίσεις καθορίζονται ξεχωριστά για κάθε χάρτη.
Μια ματιά στην απόδοση του Star Wars: Battlefront στο Xbox One υπογραμμίζει την αρκετά σταθερή συμπεριφορά με μικρές μόνο πτώσεις σε φορτωμένες σκηνές.
Θα παρατηρήσετε σε όλες τις πλατφόρμες LOD pop-in κατά μήκος και πλάτος του χάρτη. Η ποιότητα του εδάφους προσαρμόζεται ανάλογα με την εγγύτητα, αλλά ακόμη και σε ρύθμιση ultra, το φαινόμενο παραμένει. Στις κονσόλες οι αποστάσεις εναλλαγής LOD δεν φαίνεται να ταιριάζουν με οποιοδήποτε preset στο PC. Παρατηρήσαμε αποστάσεις από τις οποίες η προβαλλόμενη γεωμετρία ήταν κατά περίπτωση ίδια με το ultra setting στο PC, ενώ σε άλλες, κοντινότερες, το αποτελέσματα ταίριαζαν με το high setting. Σε όλες τις πλατφόρμες συναντούμε επίσης και adaptive tessellation που προσαρμόζει πιο σταδιακά την ποιότητα του εδάφους καθώς ο παίκτης πλησιάζει. Αντί να αλλάζουν απλά τα διαφορετικά LODs, βλέπουμε το έδαφος να παραμορφώνεται ελαφρώς καθώς πηγαίνουμε μπρος και πίσω. Λειτουργεί καλά, δεν είναι κάτι που μας αποσπά την προσοχή, σε αντίθεση με το pop-in στα LOD. Πάντως ενώ το rendering του εδάφους είναι πολύ ποιοτικό στις κονσόλες, είναι σαφές ότι έγιναν εκπτώσεις αλλού. Για παράδειγμα το πυκνό δάσος του Endor έχει πυκνότητα και διαρρύθμιση που δεν ταιριάζει με κανένα preset. Πιο περίεργο ακόμη είναι πως εδώ βρίσκουμε διαφορά μεταξύ PS4 και Xbox One. Η χλωρίδα είναι πυκνότερη στο Xbox One στο χάρτη Endor Survival. Ευτυχώς παραμένει αρκετή πρασινάδα σε κάθε περίπτωση. Δεν παρατηρήσαμε και τόσο τη διαφορά μέχρι που βάλαμε τις δυο εκδόσεις δίπλα δίπλα, αλλά είναι ενδιαφέρον να παρατηρούμε μέχρι πού έφτασαν οι προσπάθειες της DICE προκειμένου να διατηρηθούν τα 60fps.
Θέλετε να απολαύσετε local two-player split-screen multiplayer στο Star Wars: Battlefront; Ιδού η σχετική μας ανάλυση σε PS4 και Xbox One.
Αναφέραμε προηγουμένως ότι οι κονσόλες χρησιμοποιούν ρύθμιση FXAA high, με αποτέλεσμα τη σε λογικά πλαίσια εξομάλυνση χωρίς ανεπιθύμητη θολούρα στα textures. Λειτουργεί αρκετά καλά, ωστόσο στο PC έχουμε ένα επίπεδο ποιότητας παραπάνω υπό τη μορφή TAA (temporal anti-aliasing). Η συγκεκριμένη ρύθμιση μειώνει κι άλλο το τρεμόπαιγμα αλλά και τεχνουργήματα που προκύπτουν κατά την κίνηση, θυσιάζοντας όμως ευκρίνεια. Για εκείνους που θέλουν τα συγκεκριμένα οφέλη χωρίς το επιπλέον θόλωμα, η ρύθμιση αυτή είναι εφικτό να συνδυαστεί με το εργαλείο SweetFX για να κερδίσουν ξανά τη χαμένη ευκρίνεια. Με τιμή 1.90 στη ρύθμιση “sharp_strength”, στην κατηγορία LUMASHARPEN, βλέπουμε αυξημένη καθαρότητα μαζί με τα οφέλη του TAA. Το αποτέλεσμα μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω με την αύξηση του scaling στην ανάλυση, αλλά με μεγαλύτερο ακόμη κόστος σε επιδόσεις. Τέλος, έχουμε το ambient occlusion. Οι κονσόλες κινούνται στα επίπεδα της ρύθμισης high, αλλά ακόμη και στο επίπεδο ultra παρατηρήσαμε ελαφρώς ενοχλητικό, σκοτεινό περίβλημα γύρω από το όπλο του παίκτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χαμηλότερη ρύθμιση του PC είναι μεγάλο βήμα προς τα κάτω σε σχέση με άλλες ρυθμίσεις. Γενικά στο PC προτείνουμε το high preset για το συγκεκριμένο εφέ. Όσο για την απόδοση, πιστεύουμε ότι η DICE έκανε τις σωστές επιλογές. Το Star Wars: Battlefront λειτουργεί πολύ σταθερά σε 60fps και στα δύο συστήματα. Δεν είναι κλειδωμένο το frame rate, αλλά βρίσκεται πάντα πολύ κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Συγκριτικά, το Battlefront τρέχει πιο σταθερά από τους περισσότερους τίτλους Call Of Duty και φτάνει πολύ κοντά στα Halo 5 και Metal Gear Solid V.
Το budget PC του Digital Foundry δυσκολεύεται να πιάσει την απόδοση του PlayStation 4 σε ορισμένες περιοχές. Άλλωστε η έκδοση PC δεν έτυχε μικρορυθμίσεων σε κάθε χάρτη ξεχωριστά. Ωστόσο, σε άλλες περιοχές, απολαμβάνουμε υψηλότερο frame rate, ενώ χρησιμοποιώντας μέχρι και μια GTX 950, αποκτούμε ξεκάθαρο πλεονέκτημα σε σχέση με τις κονσόλες.
Οι περιοχές στις οποίες παρατηρήσαμε πτώσεις είναι κάπως περίεργες. Στο PS4 το Battlefront καταφέρνει να κρατήσει αρκετά σταθερό frame rate ακόμη και στις μεγαλύτερες μάχες που λαμβάνουν χώρα online. Περιστασιακές πτώσεις εμφανίζονται που και που αλλά το αποτέλεσμα είναι γενικά πολύ ομαλό. Παρά ταύτα στο single player μέρος τους παιχνιδιού πέσαμε σε μια-δυο περιπτώσεις όπου το frame rate έπεσε μέχρι και στα 45 καρέ περίπου. Το φαινόμενο δεν είναι αντιπροσωπευτικό του συνόλου πάντως. Στο Xbox One η απόδοση πέφτει κάπως πιο χαμηλά σε ορισμένες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια των μεγαλύτερων μαχών. Σε τυπικό play session η εμπειρία εξακολουθεί να φτάνει πολύ κοντά στο στόχο, αλλά συγκεκριμένες περιοχές προκαλούν πτώση κάτω από τα 60fps.
Στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων αυτών βλέπουμε καλά την επίπτωση του low preset. Δείτε πόση λεπτομέρεια χάνεται από το προσκήνιο σε αυτή τη ρύθμιση. Εδώ βλέπουμε ότι η έκδοση PS4 αντιστοιχεί στη ρύθμιση high.
Το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο ομαλό όσο στο PS4, αλλά για τίτλο με τέτοιας μεγάλης κλίμακας online μάχες, η απόδοση εξακολουθεί να αποτελεί σημαντική βελτίωση σε σχέση με το Battlefield 4. Στο PC το βασικό μας σύστημα “φοράει” GTX 780 και Core i5 3570K υπερχρονισμένο στα 4,5GHz. Καταφέραμε να πιάσουμε σταθερά 60fps σε 1080p, με τη ρύθμιση ultra σε οτιδήποτε πλην των σκιών, τις οποίες και αφήσαμε στο medium.Το καλύτερο που καταφέραμε με αυτό το hardware και ανάλυση 1440p ήταν να πέσουμε στα high settings και να μειώσουμε το scaling της ανάλυσης στο 90% (κάνοντας upscale από 2304 x 1296). Έτσι η εμπειρία ήταν και πάλι καλή σε γενικές γραμμές, αλλά όσοι θέλουν τα πάντα στο τέρμα σε ανάλυση 1080p, θα χρειαστούν μια GTX 970 ή R9 390. Ετοιμάζουμε πιο εκτενή δοκιμή σε PC αλλά, για την ώρα, η αίσθησή μας είναι πως έχει μεσολαβήσει πολλή βελτιστοποίηση από την beta και μετά, αλλά η AMD εξακολουθεί να κρατά τα σκήπτρα στις επιδόσεις.
Θέλετε να παίξετε Star Wars: Battlefront χωρίς συμβιβασμούς σε 1080p; Θα χρειαστεί GTX 970, R9 390 ή κάτι ανάλογο για να τα καταφέρετε. Όπως φαίνεται εδώ, η AMD εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα που απολάμβανε και στην beta.
Η ετυμηγορία του Digital Foundry
Σε τελική ανάλυση έχουμε εδώ μια εξαιρετικά βελτιστοποιημένη έκδοση του Battlefront και στις τρεις πλατφόρμες. Η βελτιστοποίηση στις κονσόλες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή: πολλά settings τροποποιούνται ανά χάρτη ώστε να εξασφαλιστεί σε κάθε περίπτωση η καλύτερη απόδοση. Όποτε είναι δυνατό, βλέπουμε τις κονσόλες να φτάνουν το high preset του PC, σε άλλες όμως βλέπουμε ρυθμίσεις που κοιτούν παρακάτω ώστε να κρατηθεί ψηλά η απόδοση. Μεταξύ των δύο εκδόσεων, παρά την πολύ καλή ποιότητα και των δύο, εκείνη του PS4 υπερτερεί χάρη σε πιο σταθερό frame rate και υψηλότερη ανάλυση. Δεν χρειάζεται να νιώσει κανείς άσχημα που παίζει στο Xbox One, αφού πρόκειται για πολύ καλή έκδοση με μοναδικό ουσιαστικό μειονέκτημα εκείνο της ανάλυσης/ποιότητας εικόνας. Φυσικά, αν προτιμήσετε το PC, θα απολαύσετε ακόμη πιο βελτιωμένα γραφικά σε κάθε επίπεδο, με πολλές επιλογές για επιπλέον “πειράγματα”. Είναι μια πολύ καλή έκδοση που κλιμακώνεται πολύ καλά σε ποικιλία hardware. Είναι σαφές ότι το Star Wars: Battlefront θέτει νέο standard ως προς την αιχμαλώτιση της ουσίας του franchise σε videogame. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί έξω που να φαίνεται τόσο καλό ή να έχει αίσθηση κοντινότερη στο πρωτότυπο υλικό. Το συνολικό πακέτο μπορεί να είναι κάπως λιτό σε σχέση με πολλά άλλα shooters της αγορά, αλλά και πάλι το gameplay είναι απόλαυση. Με παρουσίαση στα 60fps και καλούς μηχανισμούς, το Battlefront είναι έτοιμο να κερδίσει παίκτες κάθε ηλικίας και επιπέδου ικανότητας, με μόνο ψεγάδι η αρχική λειψυδρία στο περιεχόμενο. Αν διψάτε για multiplayer με γεύση Star Wars που δεν απαιτεί άπειρες ώρες για εξοικείωση, τότε στο Star Wars: Battlefront είναι καλή επιλογή σε οποιοδήποτε σύστημα.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity