Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei Matepad 11.5S PaperMatte Edition Video Review

*
Η Huawei πρόσφατα παρουσίασε το Matepad 11.5S Papermatte Edition, ένα tablet το οποίο ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό σε ένα βασικό χαρακτηριστικό: την οθόνη. Πρόκειται για μια ματ οθόνη, η οποία πέρα από το γεγονός ότι δεν αντανακλά σχεδόν καθόλου το περιβάλλον πάνω της, έχει μια ξεχωριστή εμφάνιση, η οποία θυμίζει χαρτί. Η οθόνη έχει αναλογίες 3:2, λειτουργεί σε ανάλυση 2,8K και τρέχει στα 144Hz, ενώ είναι συμβατή και με το νεώτερο, 3ης γενιάς, M Pencil της Huawei το οποίο πωλείται ξεχωριστά. Ο συνδυασμός οθόνης και M Pencil προσφέρει μια εμπειρία αντίστοιχη με αυτή που έχει κανείς όταν γράφει με ένα στυλό πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί. Από εκεί και πέρα, το tablet έρχεται με επεξεργαστή Kirin 9000WL, 256GB αποθηκευτικού χώρου και 8GB μνήμης, ενώ τρέχει το Harmony OS 4.2, με τη συγκεκριμένη έκδοση να είναι συμβατή και με τα MicroG services ώστε να μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί άνετα τις περισσότερες από τις εφαρμογές της Google. Δείτε το αναλυτικό μας review στο βίντεο ακριβώς από κάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*