Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xiaomi 14T Pro και Xiaomi Buds 5 : Πρώτη επαφή

*
Όπως και πέρυσι το Σεπτέμβρη έτσι και φέτος,η Xiaomi φέρνει νέα μοντέλα στη σειρά Τ, παρουσιάζοντας στο Βερολίνο το Xiaomi 14T και το Xiaomi 14T Pro. Πρόκειται για τα πρώτα τηλέφωνο της Xiaomi τα οποία έρχονται με λειτουργίες artificial intelligence τόσο σε συνεργασία με την Google, όσο και λειτουργίες που έχουν αναπτυχθεί από την ίδια της Xiaomi. Εμείς έχουμε στα χέρια μας το Xiaomi 14T Pro, κάνουμε ένα unboxing και ρίχνουμε μία με πρώτη ματιά στη συσκευή. Ωστόσο την ώρα που γυρίζεται αυτό το βίντεο, οι λειτουργίες AI δεν έχουν ενεργοποιηθεί και θα τις δούμε αναλυτικά μόλις αυτές γίνουν διαθέσιμες, αμέσως μετά το τέλος του event στο Βερολίνο. Παρέα με τα δύο καινούργια τηλέφωνα η Xiaomi ανακοινώνει και αρκετές ακόμα συσκευές μεταξύ των οποίων και τα Xiaomi Buds 5, ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών με πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και πραγματικά εξαιρετικό ήχο τα οποία συνεργάζονται άριστα με τις συσκευές της εταιρίας. Στο Βερολίνο επίσης ανακοινώνεται και η κυκλοφορία του Χiaomi Mix Flip για την Ευρώπη, του πρώτου τηλεφώνου της εταιρείας στην κατηγορία των Flip. Θα το έχουμε και αυτό σύντομα για να το παρουσιάσουμε. Προς το παρόν απολαύστε το παρόν βίντεο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*