Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ SAMSUNG GALAXY: Fold 6, Flip 6, Watch 7, Watch Ultra, Buds 3, Buds 3 Pro

*
Το καλοκαιρικό Unpacked της Samsung φέτος γίνεται πολύ νωρίτερα σε σχέση με άλλες χρονιές λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων που ξεκινάνε στο Παρίσι στο τέλος του μήνα. Σε αυτό η εταιρεία παρουσιάζει πλήθος νέων προϊόντων: τα foldable Galaxy Fold 6 και Galaxy Flip 6, τα smartwatches Galaxy Watch Ultra και Galaxy Watch 7 και τα TWS ακουστικά Galaxy Buds 3 και Galaxy Buds 3 Pro. Παρέα με αυτά η εταιρεία δείχνει και το Galaxy Ring το οποίο όμως προς το παρόν δε θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελληνική αγορά αλλά θα ξεκινήσει να διατίθεται μόνο σε 3 Ευρωπαϊκές χώρες. Με εξαίρεση το δαχτυλίδι, είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά από κοντά σε όλες τις άλλες συσκευές, όντας καλεσμένοι της Samsung στα γραφεία της στο Μαρούσι.

Μέσα από το παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε αυτή τη πρώτη μας επαφή. Οι συσκευές γίνονται διαθέσιμες για προ-παραγγελία σήμερα 10 Ιουλίου και θα είναι στα καταστήματα στις 24 Ιουλίου. Όσον αφορά στις τιμές, το Galaxy Flip 6 ξεκινάει από τα €1249 για την έκδοση 12/256GB, το Fold 5 από τα €2099 για 12/256GB επίσης. Όσον αφορά στα ρολόγια, το Galaxy Watch 7 βγαίνει σε εκδόσεις με 40mm (€319,9) ή 44mm (€349.9) οθόνη χωρίς ή και με LTE (+€50 για την έκδοση LTE) ενώ το κορυφαίο Samsung Galaxy Watch Ultra έρχεται με LTE στα €699. Τέλος, όσον αφορά στα ακουστικά, τα Galaxy Buds 3 κοστίζουν €179,9 ενώ τα Buds 3 Pro €249,9.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*