Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για την limited edition του Redmi K40 που έρχεται σύντομα

*
Όπως σας έχουμε μεταφέρει, το Redmi K40 θα αποκαλυφθεί επίσημα την Πέμπτη, στις 25 Φεβρουαρίου. Παρότι παραμένει αναπάντητο το ερώτημα της λειτουργίας της τέταρτης οπής στη συστοιχία καμερών της συσκευής, μια ακόμη διαρροή επιβεβαιώνει μεταξύ άλλων τη χωρητικότητα της μπαταρία που αποκάλυψε προ ημερών η αξιολόγηση της TENAA, το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης, καθώς και το υλικό κατασκευής της συλλεκτικής έκδοσης που θα κυκλοφορήσει παράλληλα των δύο συσκευών.



Σύμφωνα με τις δύο πηγές -και όπως βλέπετε στη φωτογραφία- η μπαταρία των Redmi K40 και K40 Pro έχει οριστεί στα 4520mAh, ενώ η οθόνη κατασκευής Samsung και τύπου OLED θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης που αγγίζει τα 120Hz. Στα της Limited Edition παρατηρούμε την πίσω όψη να “βάφεται” στο μοτίβο που δημιουργεί εκ φύσεως το ατσάλι Δαμασκού, κλείνοντας μας το μάτι στα χαρακτηριστικά που πρεσβεύει το εν λόγω υλικό: το πιο αιχμηρό και το πιο γρήγορο - πτυχές δηλαδή της σειράς K40.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο Enternity. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*