Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο νέο PS5 firmware update με βελτιώσεις στο λειτουργικό

*
Η Sony ξεκίνησε τις τελευταίες ώρες τη διάθεση ενός νέου PS5 firmware update με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του συστήματος. Ο όγκος των αρχείων φτάνει τα 902ΜΒ και «αναβαθμίζει» την κονσόλα στην έκδοση 21.01-03.21.00. Το σχετικό log file δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο, πέραν των βελτιώσεων στα της λειτουργίας και της σταθερότητας του λογισμικού, αλλά ίσως και να βελτιώνει και άλλα πράγματα που δεν είναι ευρέως γνωστά, όπως έκανε με το θέμα της περιστροφής των δίσκων το firmware update του Απριλίου. Στα patch notes αναφέρεται ακόμη διόρθωση ενός προβλήματος σε κάποια games, καθώς και στη διαδικασία αντιγραφής παιχνιδιών από στικάκι USB σε κονσόλα. Ακόμη, αναφέρονται βελτιώσεις και στην εφαρμογή του PlayStation για smartphones και τη συνεργασία μεταξύ των δύο συσκευών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*