Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλυτής προβλέπει πως το AR headset της Apple θα ζυγίζει 300 γραμμάρια

*
Ο Ming-Chi Kuo, αναλυτής που παρακολουθεί στενά την Apple για χρόνια, μοιράστηκε τις προβλέψεις του σχετικά με το φημολογούμενο AR headset της εταιρείας. Σύμφωνα με τον Kuo τα εν λόγω γυαλιά θα ζυγίζουν 300 με 400 γραμμάτια (θα είναι δηλαδή υπερβολικά ελαφρύ) και θα περιέχει τον επεξεργαστή M1 Silicon. Επιπλέον τα γυαλιά θα βασίζονται στις χειρονομίες των χεριών του χρήστη και άρα θα διαθέτουν μιας μορφής αναγνώριση των κινήσεών τους. Ο Kuo πιθανολογεί πως γι’ αυτό θα χρησιμοποιηθεί ένας συνδυασμός αισθητήρων ToF (time of flight) με αισθητήρες φωτός – κάτι που ήδη χρησιμοποιείται από το Face ID των iPhones.

Φήμες θέλουν την Apple να εργάζεται ήδη στη δεύτερη έκδοση των AR γυαλιών της, κάτι που σημαίνει πως βρισκόμαστε πολύ κοντά στο λανσάρισμα της πρώτης. Αν όμως δεν ανακοινωθεί κάτι σχετικό από την εταιρεία, όλα τα παραπάνω θα παραμείνουν φήμες και εικασίες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*