Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο Lee Kun-hee, πρόεδρος της Samsung

*
Μια πολύ σημαντική φυσιογνωμία, ο πρόεδρος της Samsung Lee Kun-hee, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, αφότου πέρασε τους τελευταίους έξι μήνες σε νοσοκομείο λόγω καρδιακής προσβολής. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί ο διάδοχός του, όμως το γιός του Lee και ουσιαστικός ηγέτης της εταιρείας το τελευταίο διάστημα, αντιπρόεδρος Lee Jae-yong, θεωρείται ως ο επικρατέστερος.

Ο Lee ανέλαβε την προεδρία το 1987 και αφήνει πίσω του μια εταιρεία πολύ πιο δυνατή από ότι την παρέλαβε, φέρνοντάς τη στην κορυφή πολλών τομέων της βιομηχανίας, όπως οι ηλεκτρονικές οικιακές συσκευές και τα smartphones. O Lee δεν δίσταζε να καλεί επείγουσες συσκέψεις για την επισκόπηση προβλημάτων και συνήθιζε να λαμβάνει ριζοσπαστικές αποφάσεις. Μία από αυτές το 1995, όταν σε μία περισσότερο συμβολή κίνηση, διέταξε το κάψιμο δεκάδων χιλιάδων συσκευών, λόγω χαμηλής ποιότητας.


Από την άλλη, η ηγεσία του σημαδεύτηκε και από σκάνδαλα, όπως το 1995 που συνελήφθει για τη δωροδοκία του προέδρου της Ν. Κορέας και το 2008 για φοροδιαφυγή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*