Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

YouTuber δημιούργησε PS5 Slim με ύψος μόλις 2 εκατοστά

Ένας YouTuber αποφάσισε να δημιουργήσει το πρώτο PlayStation 5 slim, με ύψος μόλις 2 εκατοστά. Το project ετοιμάζεται από το κανάλι του YouTube, DIY Perks που ειδικεύεται σε videos σχετικά με τον σχεδιασμό και τη δημιουργία gadgets. Το όλο εγχείρημα ξεκινάει με την απόφαση ποια από τα εξαρτήματα της κονσόλας θα παραμείνουν, ώστε να είναι εφικτός ο στόχος των 2 εκατοστών. Το μεγαλύτερο μέρος του όγου του PS5 προέρχεται από το μεταλλικό περίβλημα και το σύστημα ψύξης της CPU, οπότε αν φύγουν αυτά, τότε το project γίνεται πραγματικότητα.

Ακόμα, αντικαθίσταται το εσωτερικό τροφοδοτικό της συσκευής με εξωτερικό, οπότε απομένει ακόμα περισσότερος χώρος. Το αποτέλεσμα είναι η συρρίκνωση της κονσόλας από τα 10 στα 1,9 εκατοστά.


Περισσότερα στο video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*