Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox και Deadpool συνεργάζονται για χειριστήριο με σχήμα τα… οπίσθιά του και ειδικό Xbox Series X (video)

*
To Xbox και η Marvel συνεργάστηκαν για την ταινία Deadpool and Wolverine που έρχεται την επόμενη εβδομάδα και παρουσίασαν ένα ειδικό χειριστήριο και custom κονσόλα Xbox Series X. Το χειριστήριο έχει μια ιδιαιτερότητα, αφού δεν παρουσιάζει την παραδοσιακή «πλάτη» που έχουμε συνηθίσει, αλλά δύο μεγάλες καμπύλες που θυμίζουν τα οπίσθια του γνωστού και «τρελού» χαρακτήρα της Marvel.

Έχει μαύρο και κόκκινο χρώμα παντού και λόγω του σχεδιασμού του ονομάστηκε “Cheeky Controller”. Ακόμη, στις 22 Ιουλίου οι πρώτοι 1000 fans που θα αγοράσουν ένα Xbox Elite Wireless Controller Series 2-Core από το Microsoft Store θα μπορέσουν να αποκτήσουν μια αποκλειστική Deadpool βάση στήριξης, αρκεί να μένουν σε Αμερική και Καναδά.


Όσοι ενδιαφέρονται για το χειριστήριο και ένα ειδικό Xbox Series X που παρουσιάστηκε θα πρέπει να μπουν σε έναν διαγωνισμό και να κάνουν repost την σχετική ανάρτηση.  

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Ωχ θεέ μου...........
      Πόσο χαμηλά θα πέσει πια το XBOX;;; (Ήδη έχει πιάσει πάτο)
      Πραγματικά όμως ρε φίλε. Η γελοιότητα σε όλοτης το μεγαλείο!!

*