Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χαμηλότερες οι πωλήσεις του iPhone 16 μέχρι τώρα, σύμφωνα με αναλυτή

*
Η αγορά υποδέχεται τα iPhone 16 από την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και φαίνεται πως η κατάσταση με τις πωλήσεις των νέων τηλεφώνων δεν είναι η αναμενόμενη. Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo μοιράστηκε δεδομένα που έχει συλλέξει από τη γραμμή παραγωγής και αλυσίδες που εμπορεύονται τα iPhone 16.

Όπως φαίνεται, την πρώτη εβδομάδα οι πωλήσεις (προ-παραγγελίες) των iPhone 16 κινήθηκαν περίπου στα 37 εκατομμύρια τεμάχια, επίδοση που είναι 12,7% χαμηλότερη από αυτή της πρώτης εβδομάδας των iPhone 15. Όπως φαίνεται, η ζήτηση για τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max είναι χαμηλότερη του αναμενόμενου, παρά το γεγονός ότι η Apple ήταν πολύ πιο αισιόδοξη για τα νούμερα πριν ανοίξουν οι προ-παραγγελίες.


Ο αναλυτής εκτιμά πως ο βασικότερος λόγος είναι πως το Apple Intelligence δεν λανσάρεται μαζί με τα τηλέφωνα και το iOS 18 και θα έρθει αργότερα και σε συγκεκριμένες αγορές. Συνεχίζοντας, αναφέρει πως δεν αναμένει μειώσεις στην παραγωγή, τουλάχιστον προς το παρόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*