Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

WSJ: Οι πωλήσεις PS5 προς Xbox Series τους τελευταίους 15 μήνες είναι 4 προς 1

*
Μπορεί να μην έχουμε επίσημα στοιχεία για τις πωλήσεις PS5 και Xbox Series X/S τακτικά και σε σταθερά διαστήματα, αλλά η Wall Street Journal δημοσίευσε ένα σχετικό άρθρο που ρίχνει λίγο φως στην κατάσταση της αγοράς. Συγκεκριμένα, το Μέσο δημοσιεύει τα δεδομένα για την κόντρα των δύο εταιρειών τα τελευταία χρόνια και δείχνει και σε ένα σχετικό γράφημα πως έχουν πάει τα πράγματα μέχρι και σήμερα.

Στην γενιά Ps2 με Xbox η διαφορά ήταν χαώδης, ενώ στη μάχη PS3 με Xbox 360 τα πράγματα ήταν σχεδόν στα ίσια. Φαίνεται πως στην τωρινή γενιά, το PS5 συνεχίζει να κυριαρχεί, διατηρώντας την πορεία της μάχης PS4 με Xbox One. To PS5 εκτιμάται πως βρίσκεται στα 61.7 εκατομμύρια συστήματα, τη στιγμή που τα Xbox Series X/S έχουν πουλήσει περίπου 28.3 εκατομμύρια συστήματα.




Σε ένα video της WSJ στο YouTube αναφέρονται οι λόγοι της αποτυχίας της Microsoft και σε αυτή τη γενιά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*