Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vivo X Flip: Διαρροή αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του smartphone

*
Ο leakster Digital Chat Station δημοσίευσε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το vivo X Flip, όπως αναμένεται να ονομάζεται η νέα αναδιπλούμενη συσκευή της εταιρείας. Καταρχάς , το smartphone θα είναι εφοδιασμένο με το Snapdragon 8+ Gen 1 chipset και θα υποστηρίζει έως 12GB RAM και ως 128GB αποθηκευτικού χώρου. Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, θα είναι εφοδιασμένο με μεγάλη εξωτερική οθόνη και διπλό camera island πάνω από αυτό. Εκεί θα φιλοξενείται ο βασικός αισθητήρας, ο Sony IMX866 με ανάλυση στα 50MP και ένας υπερευρυγώνιος ο IMX663 της ίδιας εταιρείας, στα 12MP. Στο εσωτερικό θα υπάρχει μια ακόμα camera μέσα σε punch hole. Επίσης, οι κάμερες στο πίσω μέρος θα φέρουν τη σφραγίδα της Zeiss.

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε ήδη, η εσωτερική οθόνη θα υποστηρίζει ανάλυση FHD+ και ο leakster προσθέτει ότι το μέγεθός της θα είναι 6,8” με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Η μπαταρία του X Flip λέγεται πως θα έχει χωρητικότητα 4.400mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης στα 44W. Τέλος, στο πλάι θα υπάρχει αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος.


Τα αποκαλυπτήρια της συσκευής θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα στην Κίνα.

A schematic showing the vivo X Flip design 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*