Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Video αποδεικνύει πως το iOS 18 «φρενάρει» το refresh rate των iPhone στα 80Hz

*
Η Apple παρουσίασε την τεχνολογία ProMotion στα iPhone 13 και iPhone 13 Pro Max και το άνετο scrolling στα 120Hz, αλλά φαίνεται πως το iOS 18 άλλαξε τα δεδομένα στο refresh rate. H νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Apple ξεκίνησε να προσφέρεται από τις 16 Σεπτεμβρίου και φαίνεται πως έφερε αλλαγές.

Κάποιος φαίνεται πως κατάλαβε τους περιορισμούς και κατέγραψε σε video το πως το νεότερο λειτουργικό «φρενάρει» τις συσκευές στα 80Hz, αντί να τις αφήνει ελεύθερες έως και τα 120Hz. O Ice Universe σημειώνει στην ανάρτησή του πως κάτι αποτρέπει το iPhone και το refresh rate του στο να πάει πάνω από τα 80Hz και έβαλε και ένα σχετικό video για να το αποδείξει.


Η Apple προφανώς και έκανε αυτήν την αλλαγή για εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά δεν έδωσε και καμία επιλογή στους χρήστες. Δείτε παρακάτω…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*