Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το χρυσό Wii που φτιάχτηκε για την Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ θα είναι στην Gamescom!

*
Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ έχει εμπλακεί και με το χώρο του Wii και για χάρη της είχε φτιαχτεί ένα χρυσό Wii που εν τέλει θα δούμε στην Gamescom! Η Βασίλισσα λάμβανε κατά καιρούς πολλά πλούσια δώρα και ένα από αυτά ήρθε από την THQ για την κυκλοφορία του Big Family Games και δεν ήταν άλλο από ένα Wii κατασκευασμένο από χρυσό 24 καρατίων!

Η κονσόλα αυτή παραδόθηκε στο Παλάτι του Μπάκινγκχαμ, αλλά δεν έφτασε ποτέ στην ίδια, μιας και η βασιλική οικογένεια δεν το αποδέχτηκε. Έτσι κατέληξε στα χέρια ενός συλλέκτη και έγινε το απόλυτο μοντέλο της συγκεκριμένης κονσόλας, σύμφωνα και με το γκρουπ Console Variations. Η ομάδα του γκρουπ θα το φέρει στη φετινή Gamescom για να το παρουσιάσει για πρώτη φοράς το κοινό.


Το χρυσό nunchuck που είχε κατασκευαστεί έχει χαθεί, αλλά μαζί με την κονσόλα θα δούμε και το χρυσό Wii Remote.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*