Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To vivo X Flip είναι η νεότερη πρόταση στην αγορά των αναδιπλούμενων smartphones

*
To vivo X Flip είναι το πρώτο clamshell foldable smartphone της εταιρείας και έρχεται με εξωτερική οθόνη AMOLED μεγέθους 3'' που μπορεί να εξυπηρετήσει πολλαπλούς σκοπούς, όπως η αποστολή μηνυμάτων, η εμφάνιση χαρτών και η χρήση εφαρμογών κοινωνική δικτύωσης. Η vivo συνεργάζεται με developers προκειμένου να γίνει δυνατή η βελτιστοποίηση των εφαρμογών τους για την εξωτερική οθόνη και να καταστεί εφικτή η ολοκλήρωση διαφόρων εργασιών δίχως τη χρήση της εσωτερικής οθόνης.



Η κύρια οθόνη είναι μία LTPO AMOLED, μεγέθους 6,74'' με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Διαθέτει μηχανισμό waterdrop hinge για την εξάλλειψη της πτυχής που υπάρχει στα περισσότερα αναδιπλούμενα smartphones. Επιπλέον, φιλοξενεί μια camera ανάλυσης 32MP και στο πλάι υπάρχει αισθητήρας ανάλυσης δακτυλικού αποτυπώματος.

Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει το Snapdragon 8+ Gen 1 chipset, που συνοδεύεται από 12GB RAM και έως 512GB αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια camera είναι εφοδιασμένη με τον αισθητήτα Sony IMX866V στα 50MP με OIS και υπάρχει μια ακόμα, υπερευρυγώνια στα 12MP.

vivo X Fold2 and X Flip debut with Snapdragon 8 series chipsets and Zeiss cameras

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.400 mAh και φορτίζει στα 44W. Τρέχει το Origin OS3 που βασίζεται στο Android 13.

Το vivo X Flip ξεκινάει από τα περίπου $872 για το μοντέλο με 12/256GB και φτάνει στα $973, για 12/512 GB.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*