Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Phantom Ultimate 2 είναι ένα εντυπωσιακό tri-fold concept (video)

Η Tecno συνεχίζει να πρωτοπορεί και αυτή τη φορά παρουσιάζει ένα νέο concept, to Phantom Ultimate 2, μια συσκευή που διπλώνει σε δύο σημεία και όταν είναι πλήρως «ανοιχτή» έχει οθόνη μεγέθους 10’’. Το LTPO OLED panel έχει ανάλυση 1.620 x 2.880px και αναλογία πλευρών 4:3. Σε διπλωμένη κατάσταση η οθόνη του έχει μέγεθος 6,48’’.

Η Tecno λέει ότι το Phantom Ultimate 2 είναι το πρώτο αναδιπλούμενο με τεχνολογία TDDI, κάτι που σημαίνει ότι το display driver και ο αισθητήρας αφής βρίσκονται σε ένα chip. Ακόμα, υποστηρίζει screen hovering και είναι απίστευτα λεπτό, μόλις 11mm όταν είναι διπλωμένο, χάρη σε έναν εδικό μηχανισμό με διπλό μεντεσέ, που έχει περάσει τεστ αντοχή με 300.000 διπλώσεις. Επίσης το κάλυμμα της μπαταρίας είναι μόλις 0,25mm.


Η Tecno προωθεί τη συσκευή για πολλαπλές χρήσης, από tablet έως και μίνι υπολογιστή και ένα από τα πλεονεκτήματά της είναι το multi- window mode που επιτρέπει σε τρεις ή περισσότερες εφαρμογές να τρέχουν ταυτόχρονα, δίχως να στριμώχνονται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*