Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Nintendo Switch έσπασε άλλο ένα ρεκόρ της Nintendo!

*
Δεν έχει σταματημό το Nintendo Switch που κατάφερε να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ για την ιαπωνική εταιρεία. Αυτό δεν είναι άλλο από τις ημέρες κυκλοφορίας στα καταστήματα χωρίς να υπάρχει το επόμενο σύστημα και ο αντικαταστάτης του. Από τις 3 Μαρτίου 2017 που εμφανίστηκε για πρώτη φορά, έχουν περάσει 2687 ημέρες χωρίς να υπάρχει ακόμη έστω κάτι που θα έρθει αμέσως μετά. Με αυτά τα δεδομένα ξεπέρασε την αμέσως προηγούμενη οικιακή κονσόλα της εταιρείας που ήταν το NES και το οποίο έμεινε για 2686 ημέρες στα καταστήματα.

Όπως έχει πει και η Nintendo, το Nintendo Switch 2 δεν θα κυκλοφορήσει πριν την 1η Μαρτίου 2025, άρα μιλάμε πως θα φτάσει σίγουρα τις 2920 ημέρες χωρίς διάδοχο στα ράφια. Σε ό,τι αφορά τα φορητά συστήματα πάντως (μιας και το Nintendo Switch έχει υβριδικό χαρακτήρα), το Nintendo Switch έχει ακόμη δρόμο, μιας και το Game Boy έμεινε στα ράφια για 4352 ημέρες πριν εμφανιστεί ο διάδοχός του, το Game Boy Advance. Ωστόσο, έχει ξεπεράσει το Nintendo DS που έμεινε στα ράφια 2288 ημέρες μέχρι να εμφανιστεί το Nintendo 3DS.


Ημέρες μέχρι την εμφάνιση διαδόχου για τα συστήματα της Nintendo
Color TV-Game: 2235 ημέρες
NES: 2686 ημέρες
SNES: 2041 ημέρες
Nintendo 64: 1909 ημέρες
Nintendo GameCube: 1892 ημέρες
Wii: 2191 ημέρες
Wii U: 1566 ημέρες
Nintendo Switch: 2687 ημέρες (μέχρι στιγμής)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*