Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To iOS 18 μπορεί να σώσει τις φωτογραφίες που θεωρούσατε χαμένες

*
Η Apple ετοιμάζει τις επόμενες μεγάλες ενημερώσεις για τις συσκευές της και στα iOS, iPadOS και macOS θα φέρει ένα χαρακτηριστικό που… σώζει ζωές και φωτογραφίες. Η αμερικανική εταιρεία θα προσθέσει ένα album με την ονομασία “Recovered” στο κομμάτι του φωτογραφικού άλμπουμ των συσκευών της. Με την εγκατάσταση των iOS 18, iPadOS 18 και macOS Sequoia, η συσκευή θα σκανάρεται για φωτογραφίες που μπορεί να εμφανιστούν εκεί. Αν βρει κάποιες, θα τις προσθέσει και θα σας εμφανίσει το σχετικό album.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η λειτουργία διαφέρει από το album “Recently Deleted”, όπου φιλοξενούνται όλα τα αρχεία που έχουν διαγραφεί από τους φακέλους και μένουν εκεί για 30 ημέρες πριν εξαφανιστούν. Η εξέλιξη αυτή έρχεται και μετά από το μυστηριώδες bug του iOS 17.5 που έφερε μερικούς χρήστες προ εκπλήξεων, όταν ανακάλυψαν φωτογραφίες που είχαν διαγράψει από το photo library τους.


Για όσους ενδιαφέρονται, εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορούν οι public betas για τα iOS 18, iPadOS 18 και macOS Sequoia. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*