Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το iOS 18 κάνει δυνατή την επαναφορά «μπρικαρισμένων» iPhone 16

*
Τα τελευταία χρόνια η Apple εργάζεται σε ένα ασύρματο σύστημα για την επαναφορά των συσκευών της. Η αρχή έγινε με το Apple Watch, όπου η σχετική λειτουργία ήρθε με το iOS 15.4 και το watchOS 8.5 και αργότερα επεκτάθηκε στο Apple TV με το iOS 17 και το tvOS 17. Πρόσφατα, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 18, το οποίο είναι γεμάτο με πολλά υποσχόμενα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, μεταξύ των οποίων η ασύρματη επαναφορά υλικολογισμικού για τη σειρά iPhone 16.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 9to5Mac, το iOS 18 firmware χρησιμοποιεί το ίδιο RecoveryOS με αυτό που η εταιρεία χρησιμοποιεί για το Apple TV και το Apple Watch, οπότε η ανάκτηση του firmware γίνεται απευθείας από το iPhone, δίχως την ανάγκη να συνδεθεί κάπου η συσκευή με καλώδια. Με το σύστημα Recovery Mode system του iOS 18 για τα μοντέλα iPhone 16, είναι πλέον δυνατή η επίλυση οποιουδήποτε θέματος, συνδέοντας τη συσκευή που παρουσιάζει πρόβλημα σε ένα άλλο iPhone ή iPad. Η δεύτερη συσκευή αναγνωρίζει το mode και ξεκινάει τη διαδικασία επαναφοράς. Η «βοηθητική» συσκευή κατεβάζει το νέο firmware iOS update και το μεταφέρει ασύρματα στο iPhone 16 που έχει πρόβλημα. Σε αυτό βοηθάει ένα ειδικό recovery partition που διαθέτουν τα νέα smartphones της Apple. Έτσι η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί επιτυχώς, ακόμα και αν έχει επηρεαστεί το κύριο partition του συστήματος. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*