Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To αξεσουάρ της TinyPod μετατρέπει το Apple Watch σας σε σύγχρονο iPod (video)

*
Αν είστε από αυτούς που έζησαν την εποχή του iPod και το λατρέψατε, θα μπορείτε να μετατρέψετε το Apple Watch σας σε κάτι παρόμοιο με την πρόταση της TinyPod. Η εταιρεία προσφέρει μάλιστα και δυνατότητα για το θρυλικό click wheel που ήταν κάτι σαν «σήμα κατατεθέν» του φορητού media player της Apple.

Το Apple Watch τοποθετείται μέσα στη θήκη και το click wheel αναλαμβάνει δράση. Η τιμή του ορίστηκε στα 80 δολάρια και είναι -αν μη τι άλλο- «τσιμπημένη» για τη λειτουργία που προσφέρει. Το μικρό του μέγεθος το κάνει εύκολο στο κουβάλημα σε τσέπη και απλά ο χρήστης θα πρέπει να κατανοήσει ότι δεν θα έχει στο χέρι του το smartwatch του.


Πέραν του βασικού μοντέλου, υπάρχει και το TinyPod Lite στα 30 δολάρια, χωρίς όμως το click wheel. Τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα για παραγγελία από την ιστοσελίδα της TinyPod, με τις αποστολές να ξεκινούν μέσα στο καλοκαίρι ή στις αρχές του φθινοπώρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*