Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tipster "αποκαλύπτει" πληροφορίες για τις κάμερες των Samsung Galaxy S24, S25 και S26

*
Οι φήμες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των καμερών της σειράς Samsung Galaxy S24 συνεχίζονται και επιπλέον, ο tipster Revegnus υποστηρίζει πως γνωρίζει πληροφορίες και για τα μοντέλα Ultra που θα κυκλοφορήσουν ως το 2026. Όπως λέει η κορεατική εταιρεία θα αναβαθμίσει την ευρυγώνια, την υπερευρυγώνια αλλά και τον τηλεφακό.

Με βάση το δικό του roadmap, το Galaxy S24 Ultra θα έρθει με περισκοπική camera με αισθητήρα 50MP sensor και μέγεθος pixels 0.7µm. Η βασική camera θα παραμείνει ως έχει.


Στο Galaxy S25 Ultra θα υπάρξουν σημαντικές αναβαθμίσεις. Ο κύριος φακός θα αλλάξει και η υπερευρυγώνια camera θα αναβαθμιστεί από τα 12MP στα 50MP. Η πιο ενδιαφέρουσα αλλαγή έχει να κάνει με την περισκοπική, που λέγεται ότι θα υποστηρίζει μεταβλητή απόσταση εστίασης, κάτι που τώρα προσφέρει μόνο η Sony. Με τον τρόπο αυτό η camera θα αποφύγει τη χρήση του zoom του αισθητήρα μέχει να φτάσει στα όρια του οπτικού zoom, γεγονός που θα βοηθήσει στην αύξηση της ποιότητας σε φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με μεγέθυνση.

Τέλος, o Revengus λέει ότι η κύρια camera θα αναβαθμιστεί στο Galaxy S26 Ultra με μετάβαση από 1/1.3” 0.6µm σε 1.1” 0.7µm, αλλά η ανάλυση θα παραμείνει στα 200MP. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*