Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα τελευταία οικονομικά του PlayStation μαρτυρούν μια σκληρή αλήθεια για το PS5

*
Τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα του PlayStation μάς έκαναν ιδιαίτερα σοφούς για το πως πηγαίνει το PS5. Ωστόσο, έφεραν και στο φως της δημοσιότητας μια σκληρή αλήθεια για το νεότερο σύστημα της ιαπωνικής εταιρείας. Όπως φαίνεται, σχεδόν οι μισοί χρήστες συστημάτων PlayStation δεν έχουν αγοράσει ακόμη το PS5, αφού μάλλον δεν έχουν πειστεί πως είναι το μεγάλο βήμα για το μέλλον. Η Sony ανακοίνωσε πως έχει στείλει στα καταστήματα 59,3 εκατομμύρια κονσόλες από το λανσάρισμα του PS5 στα τέλη του 2020, αριθμός λίγο χαμηλότερος από τον αντίστοιχο του PS4.

Ακόμη και αν υποθέσουμε πως αυτά τα 59,3 εκατομμύρια έχουν πουληθεί (που δεν έχουν πουληθεί), σημαίνει πως σχεδόν οι μισοί χρήστες του PlayStation Network (που αναφέρθηκαν στα 118 εκατομμύρια) δεν έχουν κάνει το βήμα για αυτήν την γενιά. O Stephen Totilo του Game File αναφέρει σε ανάρτησή του αυτό ακριβώς και σημειώνει πως 59 εκατομμύρια χρήστες έχουν μείνει ακόμη κολλημένοι με τα PS4/PS4 Pro τους.




Προφανώς και η κατάσταση με τον κορονοϊό, τα lockdowns και την περιορισμένη διαθεσιμότητα στα πρώτα χρόνια του PS5 δεν βοήθησαν, αλλά με το στοκ πλέον να υπάρχει άφθονο στις αποθήκες και στα ράφια των καταστημάτων, φαίνεται πως κάποιοι δεν έχουν πειστεί ακόμη ή πλέον περιμένουν το PS5 Pro. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*