Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην Amazon o J Allard, το «μυαλό» του πρώτου Xbox, του Xbox Live και του Xbox 360

*
O J Allard θεωρείται από τα πιο σημαντικά στελέχη στην ιστορία του Xbox και πλέον επιστρέφει στην αγορά, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Amazon. Ο J Allard θα μπει στην ομάδα της Amazon ως αντιπρόεδρος στο τμήμα συσκευών και υπηρεσιών και θα είναι επικεφαλής της ομάδας που επιβλέπει την Alexa, τις συσκευές Echo, τα Ring τα Kindle, τα Fire TV και την υπηρεσία cloud gaming Luna.

Ο ίδιος θα λογοδοτεί στον -πρώην product officer της Microsoft, Panos Panay, που επίσης μπήκε στην Amazon πέρσι για να ηγηθεί του τομέα συσκευών και υπηρεσιών. Ο Allard μίλησε στο Verge και τόνισε πως είναι νωρίς να πει με τι θα ασχοληθεί και πως υπάρχουν αρκετές νέες ιδέες.


Στην Microsoft λάνσαρε περί τα 40 προϊόντα από το 1991 έως και το 2010, μεταξύ των οποίων το Zune media player, το Xbox, το Xbox Live, το Xbox Live Arcade και το Xbox 360. Μετά την αποχώρησή του από την Microsoft, ασχολήθηκε κυρίως με το Project 529, μια εταιρεία που είχε στόχο την προώθηση της ποδηλασίας και την αντιμετώπιση κλοπής ποδηλάτων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*