Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντικό «χτύπημα» της Sony στο PS5 Modding και Jailbreaking

*
Η Sony ρίχνει πλέον όλο το βάρος της στην προώθηση του PS5 Pro, αλλά δεν ξεχνάει και το PS5, για το οποίο φαίνεται πως πέτυχε ένα σημαντικό «χτύπημα» στα του modding και jailbreaking. Το νεότερο PS5 firmware έφερε κάποιες αλλαγές που κάνουν πλέον δύσκολο για τους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση στην βιβλιοθήκη ψηφιακών τίτλων τους αφού η κονσόλα τεθεί offline. Όπως σημειώνει ο γνωστός Lance McDonald στο X/Twitter, το νεότερο update άλλαξε την οθόνη επαναφοράς αδειών (“Restore Licenses”), οπότε πλέον οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν άδειες μόνο για παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα στο σύστημά τους.

Μέχρι προσφάτως, όλες οι άδειες μπορούσαν να επανέλθουν, ακόμη κι αν κάποιο game δεν ήταν εγκατεστημένο. Η αλλαγή αυτή σημαίνει πως αν μια κονσόλα τεθεί offline, δεν θα μπορούν οι χρήστες να παίξουν τίτλους που δεν είχαν κατέβει από το PlayStation Store (αλλά η άδειά τους βρισκόταν στο σύστημα). Επίσης, αυτό θα αποτρέψει τους παίκτες από το να κάνουν backups για games.


To νεότερο PS5 firmware update είναι το 24.06 και είναι αυτό που έφερε το Welcome Hub, τον προσωποποιημένο χώρο των χρηστών που μπορούν να προσθέσουν εκεί διάφορα widgets, το νέο Party Share, τα προσωποποιημένα 3D audio profiles και μια νέα λειτουργία Remote Play.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*